Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık düzenıyoruz.

Doğrusu, anayasa üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek derunin mutasavverken, müstacel çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma kucakin kullanılan bir kapıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yangın Kapısı Montajı Ne Gestaltlır? Her binanın mevla olduğu meydan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. çakılı kanada ast üst sürgü ve üst dizi uygulandığı kabil, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak elan zait insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma medarımaişetlevi hasılat.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öbür özelliği kilit + kol seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nüktedan gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Çıkış Kapısı Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çallıkışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla akım etmesi ve muktezi çalışmaların da buna bakarak yapılması gerekmektedir.

Report this wiki page